home

                             АВОН ИНФО, ПРОИЗВОДИ И ПОДДРШКА    

ПОЧЕТОК ИСТОРИЈА ПРОИЗВОДИ БРОШУРА КАРИЕРА КОНТАКТ ПРАШАЊА

ИНФО

 

 

 

 

 

A V O N

 

 

Со седиште во Њујорк, Авон ги продава своите производи на жените во шест региони и тоа:

Азија, Централна и Источна Европа, Кина, Латинска Америка, Северна  и Западна Европа,

 Средниот Исток и Африка.

 

Авон е козметичка компанија основана 1886 година, 34 години пред жената да го добие правото на глас во Америка, застапена во над 150 земји во светот со над 7.5 милиони претставници. Квалитетот, името и традицијата на АВОН е позната  насекаде па така да може со сигурност да кажам дека АВОН е компанија број еден како на глобално ниво така и во Македонија. Со самото тоа што козметиката  е 8 години застапена кај нас, а интересот сеуште расте, се потврдува дека козметичките производи на АВОН се непрестижни, професионални, крајно конкурентни и влегуваат во најпродаваните производи во светот.

 

Многу задоволни клиенти и претставници тоа го потврдуваат со самата употреба и продажба на истите производи кои секојдневно се усовршуваат со најнови технологии. Благодарејќи на иновациите на хемичарите во хемиската лабораторија на АВОН,  фреквентно се усовршуваат и патентираат нови и квалитни производи кои стручно се изразени и објаснети на сите љубители на новата незаменлива технологија за одржување на кожата, за подмладување и замена на природните состојки, природен изглед и пред се убавина.

 

АВОН исто така е хуманитарна организација која има посебни програми за помош, осамостојување, социјализација и заштита на жените во целиот свет. АВОН е најголемата корпорација што ја поддржува Борбата Против Ракот на Дојката, Кампањите Против Домашно Насилство формирана 2004 година, и многу други програми за помош низ целиот свет.

 

 Со користење и продажба на производите од програмата на "Розова Панделка" вклучени во брошурата, ќе земете лично учество во хуманитарната акција за борба против ракот на дојка - "AVON Crusade".

 

Станете дел од најголемата компанија за директна продажба на козметика во светот, бидете самовработени, и работете на начин како Вие што сакате...
Приклучете се како претставник и продавајте на вашето семејство, пријатели или колеги од работа. Можете да ги купите производите на Avon со намалени цени, за себе, плус ние ќе Ви покажеме некој начин да  добиете некои производи бесплатно.
Приклучете се на над
6 милиони независни жени низ целиот свет. Заработете пари со свој начин на продажба на високо квалитетна козметика кои производи не се достапни во продавниците.

 

Накратко:


     * Авон се вклопува со Вас и Вашиот начин на живот
     * Авон е флексибилна, гламурозна, возбудлива, и благодарна компанија
     * Авон е одличен начин да запознаете нови луѓе
     * Авон е водечка во светот за директната продажба на козметика и сродни производи
     * Авон продава убавината на жените во над 100 земји
     * Авон е еден од најпознатите брендови за козметика во земјава
     * Авон нуди 100 отсто гаранција за враќање на парите
     * Авон е првата козметичка компанија
која што престана со тестирање врз животни

 

БРОШУРА

        ДЕНОВИ ЗА ПОРАЧКА:     

K 05 - 2015

           27.03.2015 четврток
           31.03.2015 понеделник
           03.04.2015 четврток
           07.04.2015 понеделник
           10.04.2015 четврток
           15.04.2015 понеделник
  
 

 

| почеток | историја | производи | брошура | кариера | контакт | прашања

сите права задржани ® 2003-2013

сите податоци се за информативни цели неофицијална страна на AVONCOSMETICS Macedonia